OuderenProof Wippolder Delft

Naast het publiceren van snelstudies, handreikingen en onderzoeken, verzamelt het kennisknooppunt Participatie publicaties van anderen en maakt deze toegankelijk op een centrale plek.

Deze pagina bevat een overzicht van de publicaties van het kennisknooppunt en bevat verwijzingen naar publicaties van anderen. Wetenschappelijke artikelen zijn hier niet in opgenomen.

 
 

 


Alle documenten


"In 2006 is Delft gestart met het project is uw gemeente ouderenproof. OuderenProof heeft tot doel zoveel mogelijk ouderen te betrekken bij het huidige en toekomstige ouderenbeleid in de gemeente Delft. Participatie van ouderen is noodzakelijk om het beleid af te kunnen stemmen op hun wensen en ...

Soort document

Rapport

Jaartal

2011

Organisatie

Gemeente

Thema

Ouderen

Beleidsterrein

Overig

Document

Medium: Gemeente Delft

 

Samenvatting:
"In 2006 is Delft gestart met het project is uw gemeente ouderenproof. OuderenProof heeft tot doel zoveel mogelijk ouderen te betrekken bij het huidige en toekomstige ouderenbeleid in de gemeente Delft. Participatie van ouderen is noodzakelijk om het beleid af te kunnen stemmen op hun wensen en behoeften. Ook in de Wippolder heeft het beproefde concept van OuderenProof gewerkt; met elkaar heeft men kritisch naar de wijk, haar voorzieningen en mogelijkheden gekeken. Voor een aantal mensen was het tevens een mogelijkheid om buurt en buurtgenoten (beter) te leren kennen. De ambassadeurs, vertegenwoordigers uit de twee werkgroepen, zullen de voortgang van de uitvoering van de aanbevelingen bewaken, of in overleg met partners zaken oppakken."

Bekijk het document (extern) 

 

Meld niet werkende link

Twitter

Cookie-instellingen