Ingrid Schrauwen

De expertisegroep Participatie bestaat uit tien deskundigen op het gebied van Participatie. Zij zijn zowel afkomstig uit de praktijk als uit de wetenschap. De expertisegroep staat onder regie van de directeur Participatie, Erik Pool.

De expertisegroep begeleidt het kennisknooppunt Participatie bij het actief (door)ontwikkelen van het vakgebied participatie.

De agenda van de expertisegroep bestaat voor de periode 2020-2021 uit drie hoofdzaken:

  • Het opstellen van een agenda voor toegepast onderzoek
  • Het ontwikkelen van een curriculum voor participatieprofessionals
  • Het faciliteren van het leren in de praktijk
 

 


 

Leden van de expertisegroep


Ingrid Schrauwen heeft sociale geografie gestudeerd. Gedurende haar loopbaan heeft ze verschillende functies binnen de fysieke leefomgeving bekleed. Dit waren voornamelijk grote lange termijn projecten. Zo was zij de programmamanager van PKB Schiphol, was zij trekker van de Koers 2020 van ...

Ingrid Schrauwen heeft sociale geografie gestudeerd. Gedurende haar loopbaan heeft ze verschillende functies binnen de fysieke leefomgeving bekleed. Dit waren voornamelijk grote lange termijn projecten. Zo was zij de programmamanager van PKB Schiphol, was zij trekker van de Koers 2020 van Rijkswaterstaat en was zij directeur van Bureau adviseurs binnen Rijkswater-staat. Momenteel is Ingrid projectdirecteur van Getij Grevelingen, ook namens Rijkswaterstaat.

Images

Twitter

Cookie settings